Haber

Köpek besleyen hamile kadına saldıran esnaf silahla karşılık verdi

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğluyla pazara giderken sokak köpeklerini beslediği için dükkan sahibi tarafından dövülerek 28 günlük bebeğini düşüren Cansel Dursun’un yeğeni Savaş Orhan K. bebek rahminde. ve yanındaki kişiyi tabancayla vurarak yaraladı.

Gebze ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde 17 Temmuz’da meydana gelen olayda, iddiaya göre Cansel Dursun, esnaf Mustafa Ö. Sokak köpeklerini beslediği için kadın tarafından dövüldü. Hamile olan Dursun, 28 günlük bebeğini aldığı darbeler nedeniyle aldırdı. Yaşanan olayda Cansel Dursun’un 6 yaşındaki oğlu da yaralandı. Gözaltına alınan Mustafa Ö., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NİÇ AKŞAM SAATLERİNDE İKİ KİŞİYİ VURDU

Olaya sinirlenen Cansel Dursun’un yeğeni Savaş Orhan K., akşam saatlerinde dönerciye giderek Mustafa Ö.’ye ateş etti. bir tabanca ile. Silahtan çıkan mermilerden biri Mustafa Ö.’ye isabet ederken, diğer kurşun da o sırada dükkanda bulunan tamir ustası Zeki Ö.’ye isabet etti. Savaş Orhan K., 2 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince dizinden yaralanan Mustafa Ö. Tabancayla topuğundan vurulan Zeki O., olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan Savaş Orhan K.’yi 2 tabancayla kısa sürede yakaladı. Savaş Orhan K. gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu