Yaşam

Zamanının En Zeki Bilim Adamı Nikola Tesla Neden 3, 6 ve 9 Numaralarına Takıntılıydı?

Nikola Tesla, zamanının en büyük bilim adamlarından biridir. Buluşlarının birçoğu bugün bile sırlarını saklıyor. Peki, Tesla neden 3, 6 ve 9 sayılarına takıntılıydı? Hayatında birçok farklı şekilde bu rakamlara yer veren Tesla’nın hikayesini gelin birlikte inceleyelim.

Kaynak:https://allthatsinteresting.com/nikol…

Nikola Tesla, zamanının en büyük bilim adamlarından biriydi. Ayrıca 3, 6 ve 9 sayılarına takıntılıydı.

Tesla’ya göre bu sayılar evrenin sırlarını saklıyordu. Peki Tesla’nın neden böyle bir niyeti vardı? Bunu anlamak için öncelikle Tesla’nın nasıl bir insan olduğunu anlamamız gerekiyor.

Tesla küçük yaşlardan itibaren dahi diyebileceğimiz bir çocuktu.

Fotoğrafik hafızası da vardı. Bunlar, Tesla’yı zamanının diğer bilim adamlarından ayıran özelliklerden sadece birkaçıydı.

Aslında gençliğinden farklı bir kişiliğe ve yeteneğe sahip olan Tesla için 3, 6 ve 9 rakamlarının özel bir yeri vardı.

Tesla bu takıntısını farklı şekillerde gösterdi. Örneğin, evine girmeden önce binanın etrafında 3 kez, sadece 3, 6 ve 9’un katları olan odalarda dolaşır ve icatlarında bu sayıları sıklıkla kullanırdı.

Bunun nedeni kesin olarak bilinmemekle birlikte 3, 6 ve 9 sayıları tarihte çokça karşımıza çıkmaktadır.

Örneğin dünyanın en gizemli yapıları olan piramitlerin 3 köşesi vardır. Ayrıca bu sayıların birden fazla dinde özel bir anlamı vardır. Tesla için “enerji, frekans ve titreşim”dir.

Peki Tesla neden bu sayılara bu kadar takıntılıydı? Tarihte ve doğada hep tekerrür ettikleri için mi? Yoksa Tesla bizim anlayamayacağımız bir şey mi biliyordu? Bunun için hiçbir zaman kesin bir cevap alamayacak olsa da bu rakamların Tesla için büyük bir değer taşıdığı kesin.

Ne düşünüyorsun? Bu sayıların özel bir anlamı var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu