Haber

Samsunspor para meselesi yüzünden İhattaren’den vazgeçti

Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor’un son anda vazgeçtiği Mohamed Ihattaren transferinin kulisleri ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama Samsunspor Lideri Yüksel Yıldırım’dan geldi.

“MÜDÜR SÖZLEŞME ŞARTLARI DIŞINDA TALEPLERDE BULUNMUŞTUR”

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun’da yerel basına yaptığı açıklamada, Mohamed Ihattaren ile yaşanan krizin sebebinin para kaynaklı taleplerin kabul edilemez olduğunu açıkladı. Mohamed Ihattaren’i imza atması için Samsun’a davet ettiklerini belirten Lider Yıldırım, “Formda değildi, forma giymek için zamana ihtiyacı vardı. Bunu biliyorduk ve iki ay düşük ücret alıp oynamak için teklifte bulunduk.” Yarım dönem sonuna kadar maç başı ücretle kabul etti. Samsun’daki taraftarlar onu karşıladılar ve sevindiler. Ancak daha sonra menajeri sözleşme dışı taleplerde bulundu” dedi.

“TÜM PARA ÖNEMLİDİR”

Mohamed İhattaren’in menajerini kendilerini köşeye sıkıştırmakla suçlayan Başkan Yıldırım, “Müdürü bize ‘Anlaşılan şartlardan vazgeçtik, aylık para istiyoruz, bir sonraki satıştan yüksek pay istiyoruz’ dedi. dedim. Kabul etmedi gitti. Her şey para meselesi” dedi.

habergediz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu