Haber

Medipol Başakşehir finale yükseldi

Medipol Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Final oynadığımızda ve lig bittiğinde 54-55 maç oynamış olacağımızı düşünüyorum. Türkiye’de muhtemelen bizim kadar maç yapan başka bir takım yoktur. En çok biz oynadık.”

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında evinde MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Medipol Başakşehir finale kalan takım oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Göksel Gümüşdağ, başkentte güzel bir efor sergilediklerini belirterek, “Aslında maçta da güzel bir efor sarf ettiler. Maçtan 10 oyuncu kaybetmiş olabilirler ama genel anlamda atmosfer ve Ankaragücü taraftarı da harikaydı.Bizim takımımıza geldiğinizde oyuncular gerçekten harikaydı.Çünkü baktığınız zaman final oynadığımızda 54-55 maç oynamış olacağımızı düşünüyorum. Lig bitti.Türkiye’de bizim kadar maç yapan bir grup muhtemelen yoktur en çok biz oynadık.Temmuzda başladık,Haziranda bitireceğiz.Uzun ve yorucu bir tempo oldu.Hepinizi tebrik ediyorum.” oyuncu kardeşlerimiz birer birer Teknik heyeti tebrik ediyorum. Özellikle kaptanımız efsanemiz Mahmut Tekdemir’in çok önemli bir sakatlığı var. Doktor bir an önce bir maç bile oynamanın büyük risk olduğunu söyledi. Ameliyat olması gerekiyordu. Ancak bu yarı final maçı olacak. İstediğini söyledi ve benimle de görüştü. Kendisine gerçekten sonsuz teşekkür ediyorum, grubunu yalnız bırakmadı. Güzel bir uğraş oldu, artık finale gideceğiz. Bir yandan ligde sayılı maçlar kaldığı için uzun bir dönemi tamamlamış olacağız. Olağan çok uzun maçlar oynandı; Zaman zaman kötü bir performans sergilemiş olabiliriz ama genel anlamda bu kadar maçla hala yarış içindeyiz, Türkiye Kupası için Avrupa’ya gitme şansımız hala var. Daha önce Eskişehir’de Beşiktaş ve Konya ile olmak üzere iki kez kupa finali oynadık.”

“Hızlı bir karardı”

Gümüşdağ, Türkiye Kupası yarı final maçları tamamlanmadan federasyonun final maçının nerede oynanacağının açıklanmasına dikkat çekti. Duyulması gereken söylenecek bir şey yok” dedi.

TFF Cumhurbaşkanlığı adaylığı için seçildi

TFF Başkanlık adaylığı için adından söz ettirildiği iddialarına yanıt veren Gümüşdağ, “Her seferinde yapılıyor. Uzun yıllardır Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı yaptığım için. Maçlar devam ediyor. Federasyonun bir lideri var. Şu anda gündemimizde yok, maçlar bitince değerlendireceğiz.” – ANKARA

haberkalkandere.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu