Haber

Gerginliğinden kendini alamayan Sibil Çetinkaya, erkek arkadaşı Şükrü Özyıldız’a “Bu mümkün olacak mı?” diye sordu. Söylettirme Desteği

Hatırlarsanız Eylül ayında Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız’ın çıktıkları dedikoduları ortaya çıkmıştı. Birlikte görüntülenen ikilinin yeni bir aşk ilişkisine adım attığını öğrenmemiz çok uzun sürmedi. Çiftin yavaş yavaş sosyal medyada paylaşılmaya başlanan son videosu görenleri kahkahalara boğdu. Şükrü Özyıldız’ın kız arkadaşına desteği ‘nasıl yani?’ dedi. ?

Hatırlarsanız Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız’ın aşkı eylül ayında ortaya çıkmıştı.

Birlikte görüntülenen çift arasında yeni bir aşkın doğduğu söylendi. Hatta ikili, sabah saatlerinde birlikte ormanda yürüyüşe çıkarken hayranlarının karelerine bile takıldı. Bu aşkın en çok konuşulan yönü ise geriye doğru başlamasıydı.

Cep telefonu fotoğraflarının yanı sıra basına ilk kez birlikte fotoğraf verdikleri gün, tatilden dönerken havaalanında yakalandıkları gündü. Hatta bazılarınız bu fotoğrafı hatırlayacaktır.

Özel tatillerine dair hiçbir şey paylaşmasalar da kucaklaştıkları bu poz sosyal medyada yer aldı. Tatilden döndükten sonra birlikte görüntülenen ikilinin keyifli anları da elbette gözden kaçmadı.

Bir süredir sorunsuz bir şekilde devam ettiğini bildiğimiz bağlarının nasıl başladığını önceki gün katıldıkları bir program sayesinde öğrendik.

Katıldıkları bir programda ‘Flört Teklifi’ konusu konuşulurken Sibil Çetinkaya’nın ‘Şükrü bana çıkma teklif etti’ diye bağırarak ilişkilerinin böyle başladığını ilan ettiği ortaya çıktı.

Sibil Çetinkaya geçen hafta Brand Week İstanbul’da konuşmacıydı. O gün sevgilisini yalnız bırakmayan Şükrü Özyıldız da Sibil Çetinkaya’yı dinleyenlerden biriydi.

Hatta kız arkadaşını ilk kez Instagram’da paylaştı ve “Seninle gurur duyuyorum” yazdı.

Sibil Çetinkaya, o güne ilişkin bir TikTok gönderisi paylaşarak, gerginlikten dolayı yerinde duramayan Şükrü Özyıldız’ın kendisine nasıl destek olduğunu paylaştı. ?

Çetinkaya’nın heyecanlı ve gergin durumuna sevgilisi Özyıldız’dan gelen tek tepki ise ‘İyisin’ oldu. ?

Sahi bu nasıl bir dayanaktır Şükrü Bey? ?

Sibil aslında bunun kendisini hiç rahatlatmadığından şikayet ediyordu. ?

Dişlerinde bir şey kaldığına inanamıyorum. ?

“Abla, bu senin kocan.”

Şükrü bey deneyebilir miyiz bakalım işe yarayacak mı? ?

Yani herkes heyecanlanırdı. ?

“Sen iyisin ama kocan da erkek çıktı.”

Ne diyelim, sevilmek de bir rızıktır. ?

Şükrü Bey siz de böyle desteklenmek ister misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu