Haber

Dilan Polat’ı takip eden ve güzellik merkezi açan Ece Ronay ilk kez aylık kazancını açıkladı

Dilan Polat’ın güzellik merkezinin ardından güzellik merkezi açan influencer sayısında da patlama yaşandı. Bunlardan biri de sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay’dı. Ece Ronay, Dilan Polat’ı taklit ederek bu işe başladığını duyurdu.

Ronay ayrıca güzellik merkezinden aylık yararlandığını da duyurdu.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığından yargılanan Dilan Polat’ın güzellik merkezlerinden haberdar olabilirsiniz.

Yaşadığı lüks hayatı sosyal medyada ‘bize göstermekten’ çekinmeyen Dilan Polat, zenginliğinin sebebinin sahibi olduğu güzellik merkezleri olduğunu ve bu merkezlerin günde binlerce, hatta milyonlarca satış yaptığını anlattı.

Ancak MASAK’ın müdahalesiyle Dilan Polat ve Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konuldu ve haklarında gözaltı kararı çıkarıldı.

Dilan Polat’ın başına bunlar gelmeden önce güzellik merkezi sayesinde kazandığı ‘servet’ pek çok kişinin ilgisini çekmeye başlamıştı.

Özellikle geçtiğimiz yıl ülkemizde resmen bir ‘güzellik merkezi’ çılgınlığı başladı. Sosyal medya fenomenleri güzellik merkezleri açmak için sıraya girerken bunlardan biri de Ece Ronay’dı.

Ece Ronay’ı hem sosyal medyadan hem de çıkardığı şarkılardan tanıyoruz.

Ece Ronay, geçen yıl bu zamanlar milyon liralık yatırım yaptığını ve ilk güzellik merkezini Gebze’de açtığını açıklamıştı.

Hedefinin ülke çapında şubeler açmak olduğunu belirten Ece Ronay, elbette bu haberi de TikTok hesabından duyurdu.

Bir yıl sonra Ece Ronay Sayfa 2’ye konuk oldu ve güzellik merkezleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ece Ronay, geçen yıl 6 milyon liralık yatırım yaptığını anlatarak, şunları söyledi; ‘Çok fazla para kazanmıyorum. Şirketi açalı 1 yıl oldu, kuruluş borçlarımı ödüyorum. Bir evim, bir arabam vardı, onları sattım, kredi çektim. Borçlarım üzerinde çalışıyorum. 1 yıl önce evim 3.5 milyon TL, arabam 1.5 milyon TL idi. O dönem bankadan 1 milyon lira kredi çektim. ‘6 milyonluk yatırım yaptım’

Peki Ece Ronay bu güzellik merkezinden aylık ne kadar kazanıyor?

Müge Dağistanlı’nın ‘Aylık ne kadar alıyorsunuz?’ Soruyu yanıtlayan Ece Ronay, ‘Yaz aylarında kayıp vardı ama bu aralar para kazanıyoruz. Bağdat Caddesi’nde ciddi giderlerimiz var, kiralar da yüksek. Bana ayda 100-200 bırakırsa mutlu olurum. ‘Benim de arabam yok.’ o cevaplar.

“Dilan Polat’ın hayatı bana rol model oldu.”

Dilan Polat, Ece Ronay’ın güzellik merkezi işine girmesinde rol model oldu. Ece Ronay, Dilan Polat’ın hayatına hayran olduğunu söyledi. ‘Onun hayatı rol modeldi, Dilan Polat’ın hayatıydı. Böylece bu işe girdim. Cihazlarımı ondan aldım ama sonra firmamı değiştirdim ve o dönem 1.5 milyon ödedim, o da bana indirimli verdi.’dedi.

Ece Ronay, kendi markasını kurmadan önce Dilan Polat’tan isim haklarını almayı düşündüğünü ancak Polat’ın 15 milyon TL istediğini ekliyor.

Dilan Polat’ın isim hakkı için 15 milyon TL talep etmesi üzerine Ece Ronay bu kararından vazgeçerek güzellik merkezinin ilk şubesini kendi adıyla açtı. İlk şubesini Gebze’de açan Ece Ronay’ın şu anda Gebze, Bağdat Caddesi, Kurtköy ve Mecidiyeköy’de şubeleri bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu