Haber

Çiftlikköy’de iki büyük yatırım daha; Kapalı Çarşı ve Masal Evi!

Çeşme’de bir elemana imza atan Lider Oran, ilçenin ilk kapalı çarşı projelerinin startını vermiş, Reisdere’den sonra Çiftlikköy’de kapalı çarşı inşaatına başlamıştır. Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkanlarıyla yapılacak olan pazar yerini tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Çiftlikköy’e hayırlı olsun” dedi.

Çiftlikköy’deki Kapalı Çarşı projesinde bir süredir çalışma yapan Çeşme Belediyesi, yatırım ve altyapı atılımlarına bir yenisini daha ekledi. 15.400.000 TL maliyetle toplam 2.200 metrekare alan üzerine inşa edilen Kapalı Çarşı, sürdürülebilirlik kapsamında çevreci bir yaklaşımla inşa edilecek. Çatısındaki güneş enerjisi panelleri kendi elektriğini üretecek. Pazar yeri, proje kapsamında yağmur sularını depolayarak yaz aylarında tüm bitkilerin ihtiyacını kendi depolarından karşılayacak.

İçinde bir de “Masal Evi” olacak.

Avrupa standartlarına uygun toplam 897 m2 çelik konstrüksiyon ile kaplanan tesiste ayrıca Masal Rezidansı, Polis Ofisi, Kantar kantarı test odası ve kendine ait özel otoparkı da projeye dahildir.

“Çiftlikköy’e yakışır projeler yapıyoruz”

Göreve geldiği günden bu yana Çeşme’nin eksiklerini tamamlamak için durmadan çalışan ve yeni projeler planlayan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “İlçemizin tüm sorunlarını, eksikliklerini tek tek tespit ettik. Yıllar içinde çözülemeyen birçok sorunu çözdük ve çözmeye de devam edeceğiz. Çiftlikköy Sahil Düzenleme Projemiz devam ediyor, şimdi de Çiftlikköy Kapalı Pazaryerimizin inşaatına başladık. Aynı proje kapsamında ilçemizin dördüncü Masal Evini yapıyoruz. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Reisdere Kapalı Pazar Yeri Kısa Sürede Tamamlanacak

Reisdere Kapalı Pazaryeri ve Çok Amaçlı Merkezin kısa sürede tamamlanarak faaliyete geçeceğini belirten Lider Oran, pandemi döneminde yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle müteahhit firma ile sözleşmesinin feshedildiğini, yeniden ihaleye çıkıldığını sözlerine ekledi. ve tesis kısa sürede tamamlanacaktı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu