Haber

Beyoğlu’nda Kredi Sorunu Nedeniyle Silahlı Saldırı

BEYOĞLU’nda borç sorunu yaşayan bir grup, Erhan Y.’yi aracına bindirip silahla vurarak araçtan dışarı attı. Kaçan şüpheliler Bolu’da yakalanarak gözaltına alındı. Otomobilde vurulan Erhan Y.’nin yola savrulduğu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre FS, kendisine borcu olan Erhan Y.’den alacaklarını istedi. Erhan Y. borcunu ödemeyince FS, 4 arkadaşını da yanına alarak Erhan Y.’yi otomobile bindirdi. Bir süre görüşen taraflar arasında tartışma çıktı. FS ve 4 arkadaşı, Erhan Y.’yi ayağından ve omzundan yaralayarak araçtan yola attı. Erhan Y.’nin araçtan yola fırladığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Erhan Y.’nin seyir halindeki otomobilden yola fırladığı anlar görülüyor. Şüpheliler olay yerinden uzaklaşırken Erhan Y. yaralanarak çevreden yardım istedi.

YOL ÜZERİNDE YARALI BULUNDU

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Erhan Y.’yi yolda yaralı halde buldu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Erhan Y.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerin kaçtığı iki aracı tespit etti. Tespit edilen araçlar Bolu’da durduruldu; FK, İ.Ç., HA, FS ve KB gözaltına alındı. Şüphelilerin Erhan Y. ile borç sorunu olduğu ve bu nedenle ateş açtıkları belirlendi.

BOLU’DA YAKALANDILAR

Şüphelilerin araçlarında yapılan aramalarda 1 av tüfeği, 1 tabanca, çok sayıda fişek, çok sayıda av tüfeği fişeği ile 50 adet 200 Euro, 256 adet 50 Euro, 100 adet 100 Dolar ve 14 bin 500 lira ele geçirildi. Olayda kullanılanların ise olayda kullanıldığı tespit edildi. paraya el konuldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla yetkililere sevk edildi. FK, FS, KB tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İ.Ç ve HA ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

bigadic-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu