Haber

Söyleyecek kelime yok! Canlı yayın yapıp Türkiye’yi kasıp kavuran depremle alay ettiler.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki sarsıntılar büyük yıkıma neden oldu. Kahramanmaraş’ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da çok sayıda bina yıkıldı.

REAKTİF GÖRÜNTÜLER

Depremler binlerce vatandaşımızın çevremizi terk etmesine neden oldu. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından afet bölgesine arama kurtarma ekipleri ve yardım malzemeleri sevk edilirken, sosyal medyada yer alan bir görüntü vicdanları sızlattı.

“İnşallah yine bir deprem olur ve yerle bir olur”

Bir sosyal medya programında canlı yayın yapan iki genç kızın kullandığı ifadeler tepki çekti. Genç kızlar, “Allah’ım bu ülkeye bir deprem daha nasip et. İnşallah bir daha deprem olur da burası yıkılır” dediler. Şeklinde skandal sözler söyledi. Görüntülerde görünmeyen üçüncü bir kişi ise “Şimdi ağlayacaklar yapma kızım” dedi. söz konusu. Bireyler daha sonra uzun süre güldüler ve güldüler.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI RİSKİ

Video çok sayıda tepki aldı. Görüntülerin ardından bazı sosyal medya kullanıcıları İçişleri Bakanlığı, Emniyet ve Jandarmayı etiketleyerek işlem yapılmasını istedi.

hazrohaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu