Haber

Siirt’ten Hatay’a şantiye desteği

Siirt Valiliği’nin açıklamasına göre, Hatay’da büyük bir şantiye kurulması için Siirt Belediyesi ve İl Özel İdaresi tarafından iş makineleri ve gerekli aletler kamyon ve tırlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgesindeki yaraların sarılması için kent genelinde yardım kampanyaları sürerken, Siirt Belediyesi ve İl Özel İdaresi destek ekiplerinden oluşan 20 kişilik grup sabahın erken saatlerinde Hatay’a doğru yola çıktı. sabahın

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Hifzullah Canpolat, “Bugün 20 arkadaşımızla birlikte, Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla Hatay ilindeki enkaz çalışmalarına katılmak üzere grup olarak yola çıkacağız. İş makinalarımızın tamamını bölgeye gönderdik. Dün gece itibariyle deprem bölgesi.Orada sistemimizi kuruyoruz,orada büyük bir şantiye yapacağız.İnşallah.Yapılacak olan iş ile ilgili molozları kaldırmak için elimizden geleni yapacağız Allahın izniyle. Orada bize verildi ve Hatay’da hayatı kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Daha sonra Siirt Belediyesi önünde hazır bulunan personel Hatay’a uğurlandı. – SİİRT

haberdogansar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu