Haber

Şanlıurfa’da 8 yıl önce şehit olan polisler için mevlit okutuldu

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 8 yıl önce evlerinde uyurken şehit olan polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Açar’ın acısı unutulmadı.

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polisler Feyyaz Yumuşak ve Okan Açar, 8 yıl önce Bahçelievler Mahallesi’nde bir apartman dairesinde uyurken terör örgütü PKK mensupları tarafından şehit edildi. Günlerdir ülke gündeminde olan olay, misafirperverlikleri ile bilinen Şanlıurfa ve Ceylanpınar ilçelerinde büyük üzüntüye neden oldu. Aradan geçen 8 yıla rağmen ilçe halkı iki polisin şehit olmasının acısını yüreğinde hissetmeye devam ediyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit olan polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar için Ceylanpınar Merkez Camii’nde mevlid okudu. Mevlideye Kaymakam Emrah Uzun, Emniyet Müdür Yardımcısı Arkın Aydın, emniyet müdürlüğü çalışanları, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Mevlid-i Şerif ile şehitler rahmetle anıldı ve dualar okundu. – ŞANLIURFA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu