Haber

Netanyahu fasulyeleri döktü ve ‘Yeşaya kehaneti’ dedi! Hedef Nil ve Fırat mı?

  • HABER7

Filistin’deki soykırım saldırılarının arkasındaki İsrail örgütünün Başbakanı Binyamin Netanyahuyine sınırlarını aştı.

Gazze’ye kara operasyonu yapmaya gücü yetmeyen ancak savaş uçaklarıyla gelişigüzel bombalar atan İsrail Başbakanı Netanyahu, kanlı saldırılarına devam etti. Yahudilikİnancını kaynak göstererek tuhaf açıklamalarda bulundu.

Netanyahu basın toplantısında Yahudi inancındaki “İşaya” kitabında yer alan kehaneti göreceklerini iddia etti.

Netanyahu, tahrif edilmiş Tevrat’a işaret ettiği konuşmasında şunları söyledi: Artık tek bir amaç için bir araya gelmenin zamanıdır; Zafere ulaşmak için hızla ilerlemek. Kolektif gücümüz ve doğruluğumuza ve Yahudi halkının ebediliğine olan derin inancımızla, İşaya’nın Hamas’a karşı kehanetini göreceğiz. ‘Ülkenizde artık şiddet, sınır boyunca soygun ve yıkım haberleri olmayacak. ‘Duvarlarınıza kurtuluş, kapılarınıza Övgü diyeceksiniz’ (İşaya 60:18).söz konusu.

ZAMANLAMA ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifasının hemen ardından gelen bu açıklama, İsrail örgütünün kapalı gündemini yeniden gündeme getirdi.

Çünkü Netanyahu’nun İşaya’nın kehanetlerine yaptığı gönderme şöyle: ” Yahudi Krallığı”ve sözde vaat edilen toprakları içerir.

SİYONİZM’İN KANLI RÜYASI

Yahudi geleneğinin kutsal kitaplarından Tanah’ın ilgili bölümünde Yahuda Krallığı’nın yıkılacağı, daha sonra İsrail milleti için Tanrı’nın izzeti altında yeni bir krallığın kurulacağı kehanet edilmektedir. .

Siyonizmin” büyük İsrail” idealini içeren bu inanıştaki coğrafya Tevrat’ın 15. bölümünde şöyle anlatılmaktadır: “Mısır Nehri’nden büyük Fırat Nehri’ne kadar bu diyarı senin soyuna vereceğim.”

Netanyahu’nun İsrail’in ayrılıkçı emellerinin resmi ifadesi olarak kayıtlara geçen bu sözleri; Amaç sadece Gazze/Filistin ve Nil ile Fırat arasındaki bölge değil Mısır, Ürdün, Lübnan, Irak, İran, SuriyeVe TürkiyeBu aynı zamanda parçalanma ve İsrail topraklarına dahil olma anlamına da gelir.

Konuya ilişkin şu harita sosyal medyada paylaşıldı:

7 Ekim’den bu yana İsrail ve Filistin Mısır, LübnanVe SuriyeHavadan belirli noktaların vurulması asıl amacın izdüşümü olarak yorumlandı.

HIRİSTİYANLARA BİR MESAJ

Netanyahu’nun “İşaya Kehaneti”ne ilişkin açıklamasını değerlendiren Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, mesajında ​​Hıristiyan dünyasına da atıf yapıldığını belirtti.

CNN Türk’e konuşan Hakan Bayrakçı şunları söyledi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu