Haber

Kırşehir’de 150 kilometre yol asfaltlandı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 150 kilometrelik yolda asfalt çalışması yaptıklarını belirtti.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, altyapıyı tamamladıkları birçok noktada sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Atıl durumdaki asfalt plent tesisini faaliyete geçirdiklerini ifade eden Ekicioğlu, “Bugüne kadar yol yapım çalışması için el değmemiş birçok bölgede, asfaltlanması gereken alanlarda 310 bin 852 metrekare yüzey kaplaması yapıldı. vatandaşların mağduriyeti giderilerek konforlu ve konforlu ulaşım imkanı sağlandı, 132 bin ton sıcak asfalt serildi ve kent merkezinde yaklaşık 88 kilometre yol sıcak asfalta kavuştu.” sözlerini kullandı.

Soğuk asfalt çalışması kapsamında 62 kilometrelik yolun asfaltlandığını belirten Ekicioğlu, şöyle konuştu:

“Böylece toplam 150 kilometre yol sıcak asfaltla asfaltlandı. 2023 yılında sıcak ve soğuk asfalt serim süreci daha da artırılacak. Kırşehir Belediyesi olarak alt ve üst yapı çalışmalarına da önem veriyoruz. Amacımız Kırşehir’i güzelleştirmek. daha çağdaş ve örnek bir kent kimliği.Bu kapsamda 400 bin metrekare alana anahtar parke döşeme işlemi gerçekleştirildi.Ayrıca önümüzdeki dönem için yapılan ihale ile anahtar parke döşeme işlemi gerçekleştirilecek. 400 bin metrekare alan üzerine.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu