Haber

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’na kapıyı kapattı!

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tip seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun yenilgisinin ardından CHP’de cumhurbaşkanlığı yarışı başladı. Seçimin ertesi günü bir video paylaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “değişim” mesajı vererek CHP genel başkanlığına aday olduğunu söyledi.

İMAMOĞLU KAPIYI KAPATTI

Sözcü TV canlı yayınına katılarak sessizliğini bozan Kılıçdaroğlu’na İmamoğlu’nun daveti soruldu. Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarının görevlerine devam etmesi gerektiğini söyleyerek CHP Genel Başkanlığı yolunu bir kez daha kapattı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

Değişime davet çok hoş bir davettir. Değişime karşıyım diyebilir misiniz? Hayatın kendisi değişim üzerine kuruludur. Değişim talep ediyorsunuz, bu değişim bugün olmazsa yarın gerçekten olacak. Partilerin kendi kongrelerini yapmaları ve üyelerini seçmeleri hayatın değişmesinin bir gereğidir. Cinsiyet kotamız var, gençlik kotamız var. Bu değişim belli bir zaman dilimi içinde gerçekleşir. Değişimin kendi aşamaları vardır. Değişiklik talebi olabilir.

“SEÇİLDİKLERİ BELEDİYEYE HİZMET VERMELİLER”

Belediye Başkanları seçildikleri ilçeye hizmet etmek zorundadır, bu onların birinci önceliğidir. İnsanlar kendilerine hizmet etmeleri için onları seçtiler. Bunu söylememden daha doğal ne olabilir? Millet seni İstanbul’a, Ankara’ya, Adana’ya seçti… Buraları bırak başka işlerle uğraş; Olmaz… Bu siyasetin temellerine aykırıdır. Bu, siyaset yapmaması gerektiği anlamına gelmez. Öncelik bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu