Haber

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı İsmail Erez Bulvarı’ndaki yol yapım çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’nin yükünü paylaşacak ve Tınaztepe bölgesine alternatif yol olacak İsmail Erez Bulvarı’ndaki yol yapım çalışmalarını inceledi. Büyükkılıç, “Bizi seven ve güvenen Kayserililer için ne yapabiliriz?”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi bölgesinde altyapı çalışmaları devam eden İsmail Erez Bulvarı’nda incelemelerde bulunarak Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden bilgi aldı.

“Önemli bir ana arteri daha hayata geçiriyoruz”

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Biz ne yaparsak bizi seven ve güvenen Kayserimizin insanına” mantığıyla değerli bir ana arterimizi daha hayata geçiriyoruz ve şunları söyledi:

“Hatırlanacağı gibi Belsin bölgesinde yaklaşık 3 buçuk kilometre mesafeye sahip İsmail Erez Bulvarımızın hizmete açılması ile ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kamulaştırma boyutuyla ilgilenen mutabakat kanalına taşınıyor. Ekiplerimizin burada da değerli bir ana arter oluşturacağını umuyoruz. Aynı zamanda yine Tınaztepe bölgesine alternatif bir çalışma olacak. Organize Sanayimizin yükünü paylaşacak” dedi.

“Bu sezonu bitirmeyi hedefliyoruz”

İsmail Erez Bulvarı’ndaki yol yapım çalışmalarını bu dönem sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirten Büyükkılıç, “Sultan Abdülhamit Han Bulvarı, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı derken burada İsmail Erez Bulvarı bir diğer önemli ana arter. Melikgazi bölgesinde de canlanacak.İnşallah bu da hızla yapılır.Sezon sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu doğrultuda Elektrik Şirketimiz, Kayserigaz ve Telekom’un altyapı çalışmaları ile koordineli bir şekilde süreci yöneterek yapboz dönemini sonlandırmak istiyoruz. Her bir kuruluşa ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Ayrıca müteahhit firmamıza da teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.”

Büyükkılıç, vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinleyerek talimat verdi.

Büyükkılıç da yol yapım çalışmaları sırasında vatandaşlarla toplantıya gelerek talep ve temennilerini dinledi. Hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşın yol talebinin incelenmesi yönünde acil talimat veren Önder Büyükkılıç, talepte bulunan vatandaşın taleplerini dinleyerek süreçte gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Çevre hakkında.

Büyükkılıç’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal ve daire başkanları eşlik etti. – KAYSERİ

haber-arsin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu