Haber

Karaman Valisi Taşeli Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Taşeli bölgesindeki Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Vali Sarıibrahim ilk olarak Ermenek’teki kaymakamlığı ziyaret ederek burada mülki idare amirleri ve yöneticilerle bir araya gelerek Kaymakam Yardımcısı Erdal Bilgiç’ten ilçe hakkında bilgi aldı. Daha sonra Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Sarıibrahim, “Burası farklı bir coğrafya. Ermenek, baraj gölüyle farklı bir atmosfer kazandı. Böylesine müstesna bir coğrafyada gerçekten müstesna insanlarla birlikte olduğumuzu düşünüyorum. farklı bir havası var.Coğrafyayı yaşadığım Trabzon ve Rize coğrafyasına benzettim.Burada tarım yapabilmek için büyük çaba sarfetmeniz gerekiyor.Umarım görevimiz boyunca bu çerçevede keyifli bir şekilde bir arada oluruz. Karşılıklı anlayış, uygun niyet, sevgi ve saygı esastır. Asıl olan işimizin takipçisi olmaktır. Muhtarlarımız “Cumhurbaşkanımızın deyimiyle kişi bizim adımıza iş yapan kişidir. Onlarla iyi iletişim kurmaya, doğru değerlendirmelere ve en önemlisi onlara doğru bilgi vermeye ihtiyacımız var. Gerçek bilgiler üzerine gerçek işler kurmamız gerekiyor” dedi.

Toplantı sonunda Vali Sarıibrahim, muhtarlardan köyleri hakkında bilgi aldı ve köylerdeki sorunların analizi konusunda istişarelerde bulundu. İlçe esnafını da ziyaret eden Vali Sarıibrahim ve Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, engelli bireylerin işlettiği Umut Kafe’de engelli bireylerle bir araya geldi, bir süre sohbet etti ve ikram atölyesini gezdi. Sarıibrahim, Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde incelemelerde bulunduktan sonra Taşeli bölgesinden ayrıldı. – KARAMAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu