Haber

Aydın’da kayıp çocuk fosseptikte bulundu

Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı kırsal Sarıçam Mahallesi’nde kayıp olarak aranan çocuk, yaklaşık 7 metre derinliğindeki foseptik çukurunda bulundu. İhbar üzerine köye gelen jandarma ekipleri, hiç tereddüt etmeden özel yöntemle 7 metre derinliğindeki çukura inerek küçük Aras’ı ölümden kurtardı.

Olay dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Köyde yaşayan Ayşin ve Yasin Doğan çiftinin 5 yaşındaki çocuğu Aras, arkadaşları oyun oynarken aniden ortadan kayboldu. Bir süre sonra Aras’ın kaybolduğunu fark eden köylüler, çevrede aramalarına rağmen küçük Aras’ı bulamayınca jandarmayı arayarak yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen Köşk Jandarma, köyde yaptığı alan taraması sırasında 5 yaşındaki Aras’ın kullanılmayan fosseptik çukurunun açık kısmına düştüğünü tespit etti.

Bu arada durum AFAD ve İtfaiye ekiplerine de bildirildi. Zaman kaybetmemek için ölümü göze alan jandarma, ahşap merdivenlerle 7 metre derinliğindeki çukura inerek küçük çocuğu fosseptikten çıkarmayı başardı. Yaklaşık 5 saat boyunca fosseptik çukurunda mahsur kalan, çok korktuğu ve üşüdüğü için konuşmakta güçlük çeken küçük çocuk, tedbir amacıyla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada yapılan incelemelerin ardından Aras, sağlık durumunda herhangi bir sorun yaşanmaması üzerine taburcu edildi.

Ailesi ve köylüler jandarmaya teşekkür etti

Aras’ı bulmak için yaklaşık 5 saat seferber olan köylüler ve ailesi, küçük çocuğu bulup kurtaran jandarma ekiplerine teşekkür etti. Acıyı da sevinci de bir günde yaşayan anne Ayşen Doğan’ın oğluna kavuştuktan sonraki mutluluğu görülmeye değerdi. – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu