Yaşam

ARMANI BEAUTY’NİN İLK YEREL BÜYÜKELÇİSİ: DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Kurulduğu 2000 yılından bu yana insanları güzelleştirmenin yanı sıra inançla kendileri olmalarına da yardımcı olarak kozmetik ve makyaj dünyasında yüksek standartlar belirleyen Armani Beauty’nin yaratıcısı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, markanın duruşu ile büyük uyum, ilk yerel marka elçisidir. Dilan Çiçek Deniz’in yıl boyunca markanın makyaj ve parfümlerinin tanıtımını yapacağı, makyaj koleksiyonu ve ikonik parfümü Si’nin marka yüzü olacağı açıklandı.

Geçen yıl Venedik Sinema Festivali’ne Armani’nin ilk Türk konuğu olarak katılan Göz Kamaştırıcı Dilan Çiçek Deniz, bu yıl markanın uluslararası etkinliklerine katılarak markanın dijital temasını sağlayacak.


Dilan Çiçek Deniz: “Armani Beauty’nin ilk yerel marka elçisi olmaktan mutluyum. Geçen yıl Venedik Film Festivali’ne Armani’nin özel konuğu olarak katıldım. Bu yıl ortaklığımızı bir üst seviyeye taşıyarak markanın makyaj ve parfüm elçisi olmaktan büyük gurur ve heyecan duyuyorum.” Sözleriyle Armani Beauty ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. “Armani Beauty’nin en sevdiğim ürünleri tartışmasız markanın ikonik parfümü Si, ipeksi dokuya sahip Luminous Silk fondöten, likit göz farı Eye Tint ve Lip Power ruj.” Dilan marka favorilerini sözleriyle duyurdu.


Armani Beauty ve Dilan Çiçek Deniz’in de yer aldığı bu heyecanlı yolculuğun ilk çıktıları 4 Mayıs’ta dijital platformlarda yayınlandı. Armani Beauty ve Dilan Çiçek Deniz ortaklığı kapsamında makyaj ve parfüm çalışmalarına yönelik çeşitli projeler hayata geçirildi. markanın farklı dönemlerde hayata geçecek.

haberhafik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu